info@detafelvanmarten.nl
Facebook-f
Instagram
Twitter
Over koken
en meer
Tijd om te eten
Tijd voor elkaar
Home
Over Marten
Recepten
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Bijgerecht
Vegetarisch Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Koolhydraatarm Gerecht
Salade
Soep
Dessert
Taarten en Cakes
Inspiratie
Dressings
Sauzen
Bouillion
Borrelhapjes
Seizoensgroenten
Kruidenwijzer
Wijn & Spijs
Kooktips
Zelf maken
Wat eten we deze week?
Schrijftafel
Contact
Home
Over Marten
Recepten
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Bijgerecht
Vegetarisch Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Koolhydraatarm Gerecht
Salade
Soep
Dessert
Taarten en Cakes
Inspiratie
Dressings
Sauzen
Bouillion
Borrelhapjes
Seizoensgroenten
Kruidenwijzer
Wijn & Spijs
Kooktips
Zelf maken
Wat eten we deze week?
Schrijftafel
Contact
Zoeken
Zelf maken
Zelf maken
Lunch
Walking Taco’s
Bekijk »
12 juli 2023
Zelf maken
Gember perzik limonade
Bekijk »
11 juli 2023
Borrelhapjes
Worteldip met feta
Bekijk »
11 juli 2023
Borrelhapjes
Nacho’s met guacemole
Bekijk »
15 februari 2022
Koolhydraatarm
Guacamole
Bekijk »
15 februari 2022
Bijgerecht
Libanese knoflooksaus
Bekijk »
2 november 2021
Hoofdgerecht
Broodje Israëlische shoarma
Bekijk »
19 oktober 2021
Taarten en Cakes
Pepernoten
Bekijk »
7 oktober 2021
Zelf maken
Mango lassi
Bekijk »
13 juli 2021
Zelf maken
Aardbeirosé
Bekijk »
7 juni 2021
Zelf maken
Orange Kingsday wine
Bekijk »
26 april 2021
Bijgerecht
Mayonaise
Bekijk »
20 april 2021
Dressings
Dragonolie
Bekijk »
9 maart 2021
Dessert
Wilde perzik prosecco
Bekijk »
15 februari 2021
Zelf maken
Olijventapenade
Bekijk »
19 januari 2021
Dessert
Dalgona (ijskoffie)
Bekijk »
7 januari 2021
Bijgerecht
Muhammara (pittige rode peperdip)
Bekijk »
12 november 2020
Zelf maken
Ricotta
Bekijk »
10 november 2020
Zelf maken
Ghee
Bekijk »
9 november 2020
Zelf maken
Wintersangria
Bekijk »
9 november 2020
Bijgerecht
Knoflookbrood
Bekijk »
29 oktober 2020
Borrelhapjes
Raclettebowl
Bekijk »
29 oktober 2020
Taarten en Cakes
Speculaasbrokken
Bekijk »
29 oktober 2020
Kruidenwijzer
Speculaaskruiden maken
Bekijk »
29 oktober 2020
Dessert
Crêpes – Dunne Franse pannenkoeken
Bekijk »
25 oktober 2020
Borrelhapjes
Paddestoel-walnoot-linzenpaté
Bekijk »
21 oktober 2020
Zelf maken
Gele currypasta
Bekijk »
20 oktober 2020
Borrelhapjes
Baba ganoush
Bekijk »
20 oktober 2020
Sauzen
Thaise pindasaus
Bekijk »
14 oktober 2020
Bijgerecht
Authentieke Thaise saté
Bekijk »
14 oktober 2020
Borrelhapjes
Griekse salade in tortilla
Bekijk »
9 oktober 2020
Sauzen
Eenvoudige roerbaksaus
Bekijk »
8 oktober 2020
Bouillion
Veganistisch bouillonpoeder in kipstijl
Bekijk »
8 oktober 2020
Bouillion
Zelfgemaakte groentebouillon
Bekijk »
8 oktober 2020
Bijgerecht
Trio van paprika’s met ui, olijven en kruidenbrood
Bekijk »
7 oktober 2020
Bijgerecht
Auberginefrietjes, gekruid met zelfgemaakte dukkah
Bekijk »
7 oktober 2020
Borrelhapjes
Dukkah
Bekijk »
7 oktober 2020
Bijgerecht
Walnoottabouleh
Bekijk »
6 oktober 2020
Borrelhapjes
Tapenade van vijgen en olijven
Bekijk »
6 oktober 2020
Bijgerecht
Komkommer en ui in zuur
Bekijk »
29 september 2020
Borrelhapjes
Argentijnse chimichurri-saus
Bekijk »
24 september 2020
Borrelhapjes
Basilicum chimichurri
Bekijk »
24 september 2020
Zelf maken
Gemakkelijke chili-olie
Bekijk »
24 september 2020
Zelf maken
Nasi kruidenmix
Bekijk »
24 september 2020
Zelf maken
Bami kruidenmix
Bekijk »
24 september 2020
Bijgerecht
Hasselback aardappelen met rozemarijn
Bekijk »
23 september 2020
Borrelhapjes
Komkommerhapje
Bekijk »
23 september 2020
Borrelhapjes
Tzatziki
Bekijk »
23 september 2020
Borrelhapjes
Gezonde bonenborrelhap
Bekijk »
22 september 2020
Lunch
Pannenkoek van kikkererwten en rozemarijn (Farinata)
Bekijk »
22 september 2020