info@detafelvanmarten.nl
Facebook-f
Instagram
Twitter
Over koken
en meer
Tijd om te eten
Tijd voor elkaar
Home
Over Marten
Recepten
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Bijgerecht
Vegetarisch Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Koolhydraatarm Gerecht
Salade
Soep
Dessert
Taarten en Cakes
Inspiratie
Dressings
Sauzen
Bouillion
Borrelhapjes
Seizoensgroenten
Kruidenwijzer
Wijn & Spijs
Kooktips
Zelf maken
Wat eten we deze week?
Schrijftafel
Contact
Menu
Home
Over Marten
Recepten
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Bijgerecht
Vegetarisch Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Koolhydraatarm Gerecht
Salade
Soep
Dessert
Taarten en Cakes
Inspiratie
Dressings
Sauzen
Bouillion
Borrelhapjes
Seizoensgroenten
Kruidenwijzer
Wijn & Spijs
Kooktips
Zelf maken
Wat eten we deze week?
Schrijftafel
Contact
Zoeken
Zoeken
Voorgerecht
Recepten Voorgerecht
Bijgerecht
Gegrilde mango, tomaat, burrata salade
Bekijk »
11 juli 2023
Hoofdgerecht
Zalmsouffle met kruiden
Bekijk »
31 maart 2022
Voorgerecht
Garnalenkoekjes
Bekijk »
10 februari 2022
Voorgerecht
Gefrituurde champignons
Bekijk »
2 februari 2022
Lunch
garnalenbisque
Bekijk »
19 januari 2022
Lunch
Gebakken fontina met gekarameliseerde uien & vijgenjam
Bekijk »
15 december 2021
Voorgerecht
Sint jacobsschelpen met saffraan
Bekijk »
25 november 2021
Vegetarisch hoofdgerecht
Open ravioli met asperges
Bekijk »
22 september 2021
Bijgerecht
Auberginerondjes met feta
Bekijk »
21 september 2021
Voorgerecht
Aspergevlaai
Bekijk »
31 mei 2021
Voorgerecht
(gezonde) Crockpot-spinaziedip
Bekijk »
18 mei 2021
Voorgerecht
Vongole met pasta
Bekijk »
6 mei 2021
Voorgerecht
Crostini met paddestoel en fontina
Bekijk »
29 april 2021
Voorgerecht
Vijgen met spek en chili
Bekijk »
9 februari 2021
Lunch
Gebakken tomatentaartje
Bekijk »
19 januari 2021
Voorgerecht
Peer met gorgonzola op een wafel
Bekijk »
12 januari 2021
Borrelhapjes
Italiaanse garnalen
Bekijk »
30 oktober 2020
Voorgerecht
Geroosterde prosciutto-verpakte vijgen met blauwe kaas
Bekijk »
27 oktober 2020
Borrelhapjes
Paddestoel-walnoot-linzenpaté
Bekijk »
21 oktober 2020
Bijgerecht
Vijg, prosciutto en burrata-salade
Bekijk »
20 oktober 2020
Bijgerecht
Linzensalade met appel en munt
Bekijk »
12 oktober 2020
Lunch
Vijgensalade met blauwe kaas en parmaham
Bekijk »
9 oktober 2020
Borrelhapjes
Griekse salade in tortilla
Bekijk »
9 oktober 2020
Voorgerecht
Bladerdeeghapje met zalm
Bekijk »
5 oktober 2020
Bijgerecht
Gevulde rode paprika
Bekijk »
29 september 2020
Bijgerecht
Gegrilde courgette gevuld met veganistische quinoa
Bekijk »
29 september 2020
Borrelhapjes
Komkommerhapje
Bekijk »
23 september 2020
Hoofdgerecht
Tagliatelle met noten-tomatenpesto
Bekijk »
8 september 2020