Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Wilde perzik prosecco

Wilde perzik prosecco

Cocktail voor 4 personen
Bereidingstijd 5 minuten + 2 uur koelen

Ingrediënten
PERZIKPUREE
3 wilde perziken , rijp, geschild en in vieren gedeeld
vruchtensiroop, indien nodig en naar smaak

on de cocktail af te maken
400 ml Prosecco , droog, gekoeld

Bereiding

  • Haal de perzikplakken door een voedselmolen om een ​​gladde puree te verkrijgen. Je kunt ook het vruchtvlees in een keukenmachine fijnmalen en door een fijnmazige zeef persen
  • Zoet de puree naar smaak met eenvoudige siroop (de exacte hoeveelheid hangt af van jouw smaak en de zoetheid van de vruchten). Koel ongeveer 2 uur tot het erg koud is. Zet ook vier champagneglazen in de koelkast om te koelen
  • Als je klaar bent, verdeel de perzikpuree over de gekoelde glazen, bedek met Prosecco en roer voorzichtig tot gecombineerd. Serveer meteen
  • Email deze pagina

    Print deze pagina

    Deel deze pagina