Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

garlic-bread-1-of-1-28

Knoflookbrood

Borrelhapje voor 12 stukjes
Bereidingstijd 10 min + 15 min bakken

Ingrediënten

1 (Frans) stokbrood (of brood naar keuze)
120 g ongezouten boter verzacht
3 teentjes knoflook
1 ½ tl zeezoutvlokken
¼ tl versgemalen peper
1 el peterselie gehakt
2 el Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Doe de boter, knoflook, 1 theelepel zeezout, peper en peterselie in een kom en mix dit goed.
  • Snijd het brood in de lengte doormidden, leg het op een bakplaat en verdeel het met het botermengsel. Bestrooi met het overgebleven zeezout en de Parmezaanse kaas
  • Bak 12-15 minuten op 200⁰c of tot ze goudbruin zijn. Snijd in plakjes en serveer warm.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina