Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Wat eten we in week 41?

Voor de topper van deze week is het goed om daar even wat tijd voor in te ruimen: Het dunne rundvlees vergt wel wat tijd en aandacht vooral als je het legt op een bedje van rode kool zoals je het aan het einde van het recept als tip meekrijgt. Maar als je bij deze maaltijd  er ook nog een uitgesproken rode wijn( Malbec, Shiraz, Cabernet Sauvignon) tegenover zet heb je toch een lichtpuntje in deze almaar donker wordende periode van het jaar. Een leuk voorgerecht is de Vongole ( met Pinot Grigio), die je zonder of met weinig pasta kunt eten. Besluit je heerlijke avond met het aardbeien/ frambozen dessert. lekker simpel als je al een tijdje in de keuken te vinden was. En de andere recepten voor de komende weken spreken voor zich: lekker en ook nog makkelijk…

Eet smakelijk

Ingrediënten:

Ingrediënten:

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina