VEGETARISCH HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN.
Ingrediƫnten
500 g pasta (penne of fusilli)
Zout en versgemalen peper
3 el olijfolie
1 rode paprika, in brede repen
1 gele paprika, in brede repen
150 g zachte geitenkaas, in stukjes
1 courgette, in plakken
2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
Voor de tomatendressing:
200 g rijpe tomaten, in stukjes
2 el rode wijnazijn of citroensap
2 el tomatenketchup
4 el olijfolie
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar, giet deze af en spoel er koud water over. Pureer de ingrediƫnten van de dressing en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit een grillpan. Meng de olijfolie door de paprika en courgette en rooster de groenten in de pan.
- Schep de dressing en de geitenkaas door de pasta. Serveer de pasta met daarop de geroosterde groenten en bestrooi met bosuitjes.
Variatietips: Vervang de geitenkaas door ham of salami. Vervang de bosui door bieslook.
Bron: Boodschappen