Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Pata pesto e pancetta

Pasta pesto e pancetta

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd 30 min

Ingrediënten

300 g verse tagliatelle
vers gemaakte pesto
100 ml crème fraiche
200 g spekjes, uit 1 blok
200 g cherrytomaatjes

Bereiding

  • Zet een pan met iets gezouten water op het vuur en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de spek in blokjes en was en halveer de tomaatjes.
  • bak de spekjes in een beetje olijfolie tot ze mooi knapperig zijn.
  • Meng de pesto en crème fraiche (naar smaak en hoeveelheid) door elkaar.
  • Roer de pestosaus door de pasta en voeg de spek en tomaatjes toe. Corigeer de smaak met peper en zout.
  • Je kunt er voor kiezen om de tomaatjes eerst te roosteren in de oven.
  • Eet smakelijk
    Receptinspiratie: Judith

  • Email deze pagina

    Print deze pagina

    Deel deze pagina