Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Glass of homemade pesto Genovese, close-up PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY LVF07618

Pesto

BASISRECEPT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 
15 MIN.

Ingrediƫnten
25 verse basilicumblaadjes
40 g pijnboompitten
(1 teen knoflook, geperst)
25 g Parmezaanse kaas
25 g Pecorino
100 g extra vierge olijfolie

Bereiding

  • Meng de basilicum met de pijnboompitten, knoflook (naar smaak) en iets zeezout uit de molen in een blender o.i.d.
  • Doe er de 2 kazen bij en meng opnieuw.
  • Doe er daarna met een dun straaltje de olijfolie bij, en draai het tot een gladde massa.
  • Breng op smaak met zout en peper uit de molen.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina