Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Thai Chinese food,Fried big noodle with omelet topped mixed vegetable in soup as carrot,corn,cauliflower,green oak,broccoli,mushroom and red chili call Sen Yai Pad Rad Nae Kai Jeaw in Thai. No meat.

Mie met omelet en Thaise groenten

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 25 MIN.

Ingrediƫnten
4 eieren
Zout en peper
3 el olie
250 g eiermie
1 zak Thaise roerbakgroenten
Bamikruidenmix naar smaak
2 el zoute chilisaus
2 el ketjap manis

Bereiding

  • Klop de eieren los met een eetlepel water, zout en peper. Verwarm een eetlepel olie in een grote koekenpan op lage stand en laat de geklutste eieren erin stollen zonder bruin te bakken. Laat de omelet op een bord glijden en snijd hem in ruiten. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af en laat uitlekken.
  • Verwarm de rest van de olie in een wok of hapjespan en roerbak de groenten circa 5 minuten. Voeg de bamikruiden samen met de mie en omeletstukjes toe. Roerbak nog enkele minuten. Even proeven. Klop de chilisaus en ketjap door elkaar en druppel dit naar smaak over het gerecht.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina