Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

zalmtartaar

Zalmtartaar met eiersalade

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd 30 min

Ingrediënten

1 kleine courgette
½ komkommer
2 tomaten
1 sjalot
2 el kwark
1½ tl tomatenketchup
peper en zout
sla ter garnering
150 g gerookte zalm
eiersalade zelfgemaakt

Bereiding

  • Snijd de courgette, komkommer en tomaat in blokjes en snipper de ui. Meng alles met de kwark, tomatenketchup, peper en zout.
  • Maak de eiersalade of zet anders klaar.
  • Snijd de zalm in stukjes
  • Gebruik een kookring om de verschillende lagen te maken. Begin met een laagje courgette salade, druk stevig aan. Dan de eiersalade en bovenop de gerookte zalm. Druk het geheel nogmaals aan met de bolle kant van een lepel en verwijder de ring.
  • Garneer met een wat sla naar keuze en serveer direct.
  • Email deze pagina

    Print deze pagina

    Deel deze pagina