Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

instant-pot-vegan-golden-lentil-soup-with-spinachfeat

Linzensoep

SOEP VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 60 MIN.

Ingrediƫnten
2 el zonnebloemolie
1 cm verse gember geschild en gerapt
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngehakt
2 tl komijnpoeder
2 tl korianderpoeder
2 tl kerriepoeder
1 blik (400 gr) tomatenblokjes
1 rode peper, fijngehakt
1 l groentebouillon
250 g rode linzen, afgespoeld
300 g spinazie
200 g yoghurt
Koriander

Bereiding

  • Verhit de olie en fruit daarin de gember, ui, knoflook, en specerijen 3 min.
  • Voeg de tomaten, peper, bouillon en linzen toe en breng aan de kook op een laag vuur in ongeveer 35 min.
  • Breng op smaak met peper en zout uit de molen. Hak de spinazie fijn en voeg vlak voor het serveren toe aan de soep.
  • Serveer de soep met de yoghurt en bestrooi met koriander. Lekker met naanbrood!

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina