VEGETARISCH HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN.
Ingrediƫnten
1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
2 el zonnebloemolie
2 uien gesnipperd
250 g doperwten (vriesvak)
400 g sperziebonen (schoongemaakt)
100 g groene currypasta
400 ml kokosmelk
4 eieren
Bereiding
- Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm en kook ze 8 min. in water (zout naar smaak toevoegen).
- Verhit de olie in een pan, en fruit de ui. Voeg de sperziebonen en erwten toe en bak 2 min. mee.
- Doe de currypasta erbij en bak 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
- Giet de aardappelen af en leg in de curry. Kook de groentecurry 20 min. op een laag vuur gaar.
- Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, en laat schrikken. Pel ze en halveer ze en leg ze als de curry klaar is op de curry.