Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Salmon-and-Fennel-Salad-1

Zalm met venkel en spinazie

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN.

Ingrediƫnten
50 g boter
2 venkelknollen, dun gesneden
200 g zongedroogde tomaatjes, grof gehakt
4 zalmfilets
200 g spinazie, panklaar
1 bosje basilicum
Sap van 1 citroen

Bereiding

  • Verhit de boter en bak hierin de venkel circa 7 minuten op een hoge stand. Voeg de tomaatjes toe en roer goed.
  • Voeg de zalmfilets toe, zet de warmtebron lager en bak afgedekt circa 12 minuten. Neem de vis uit de pan, voeg de spinazie en basilicum toe en bak 2 minuten.
  • Voeg het citroensap toe, leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm nog 3 minuten.
  • Dit recept is lekker met pasta.

Bron: Boodschappen

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina