Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

69B014FB-1AEF-49BD-9BE3-A60A73A5D4DB-2

Salade van ravioli, spinazie en avocado

VEGETARISCH HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN.

Ingredi├źnten
250 gr verse ravioli (5 kazen)
2 sneetjes witbrood
2 el olijfolie
1 rijpe avocado
300 g babyspinazie
Hand basilicum
6 el dressing naar smaak op basis van knoflook/yoghurt
250 g mooie rode cherrytomaten (gehalveerd)

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de in blokjes gesneden boterhammen, tot ze mooi bruin zijn. Je kunt ze ook in het broodrooster doen en daarna in blokjes snijden.
  • Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
  • Doe de spinazie in een schaal, schep om met de basilicum en dressing. Schep de pasta en avocado, tomaatjes door de spinaziesalade en verdeel het brood er over.
  • Proef en breng anders op smaak met peper en zout uit de molen.


Geïnspireerd door Allerhande

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina