HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN.
Ingrediƫnten
400 g risotto
1 ui (gesnipperd)
1 el olijfolie
1 liter water + 2 vis bouillonblokjes ( of 1 liter eigen bouillon)
500 g verse spinazie
200 g geitenkaas
200 g gerookte zalm
Zout en peper uit de molen
Bereiding
- Verwarm de bouillon of maak het met heet water en de bouillonblokjes.
- Fruit de ui in de olijfolie in een koekenpan of pan met dikke bodem.
- Als de ui kleurt, de rijstkorrels toevoegen en roeren tot alle korrels glimmen.
- Voeg met een soeplepel steeds bouillon toe en roer totdat het vocht verdwenen is.
- Herhaal deze stap totdat de rijst bijna gaar is.
- Voeg de spinazie in kleine beetjes toe.
- Als de spinazie geslonken is, de geitenkaas en zalm toevoegen.
- Breng op smaak met zout en peper.