Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Salmon-Pea-Risotto2b-e1516120553748

Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN.

Ingrediƫnten
400 g risotto
1 ui (gesnipperd)
1 el olijfolie
1 liter water + 2 vis bouillonblokjes ( of 1 liter eigen bouillon)
500 g verse spinazie
200 g geitenkaas
200 g gerookte zalm
Zout en peper uit de molen

Bereiding

  • Verwarm de bouillon of maak het met heet water en de bouillonblokjes.
  • Fruit de ui in de olijfolie in een koekenpan of pan met dikke bodem.
  • Als de ui kleurt, de rijstkorrels toevoegen en roeren tot alle korrels glimmen.
  • Voeg met een soeplepel steeds bouillon toe en roer totdat het vocht verdwenen is.
  •  Herhaal deze stap totdat de rijst bijna gaar is.
  •  Voeg de spinazie in kleine beetjes toe.
  •  Als de spinazie geslonken is, de geitenkaas en zalm toevoegen.
  •  Breng op smaak met zout en peper.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina