Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

images (3)

Pasta met courgette en geitenkaas

VEGETARISCH HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN.

Ingrediƫnten
1 grote (of 2 kleine) courgette, in stukjes
400 g pasta (bijvoorbeeld penne)
150 g zachte geitenkaas (of ricotta)
1 bosje peterselie, gehakt
100 g pijnboompitten
2 el olijfolie
Peper en zout uit de molen

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten 1 kopje kookvocht.
  • Rooster de pinboompitten in een hete koekenpan zonder olie en zet apart.
  • Snijd de courgette en bestrooi met peper uit de molen. Verhit daarna olijfolie en bak de courgette tot ze wat kleuren.
  • Voeg de geitenkaas in brokjes toe en laat smelten. Voeg daarna de pasta en de peterselie toe. Voeg wat kookvocht toe om een mooi geheel te maken.
  • Bestrooi met de pijnboompitten en breng op smaak met peper en zout.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina