Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Vegetable-Fried-Cauliflower-Rice-Recipe

Gele curry met groenten, bloemkoolrijst en ei

VEGETARISCH HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN.

Ingrediƫnten
4 middelgrote eieren
1 bloemkool
3 el sesamolie
800 g oosterse wokgroente
70 g gele curry pasta
400 ml kokosmelk

Bereiding:

  • Snijd de bloemkool in roosjes en de stronk in stukjes. Maal eerst de stukjes stronk in de keukenmachine tot ze de structuur van couscous hebben. Schep uit de keukenmachine. Maal ook de roosjes tot ze de structuur van couscous hebben.
  • Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte.
  • Verhit de helft van de sesamolie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. Voeg de curry en kokosmelk toe en verwarm 3 min.
  • Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en roerbak de bloemkoolcouscous 4 min. op middelhoog vuur. Breng eventueel op smaak met zout. Verdeel de bloemkoolrijst, groente en eieren over de kommen of diepe borden.

Bron: Allerhande

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina