Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Aziatische paksoi met ei

Aziatische paksoi met ei

Hoofdgerecht voor 2 personen
Bereidingstijd 20 min

Ingrediƫnten

3 eieren, gekookt en in kwarten gesneden
3 stengels bosui – in ringen
1 paprika – in blokjes
2 el olijfolie
naar smaak rode peper
100 g tomaat, in blokjes
400 g paksoi, in reepjes
100 ml kokosmelk
1 el sojasaus

Bereiding

  • Kook de eieren hard in 8 minuten. Pel de eieren en snijd ze in vieren.
  • Snijd ondertussen de groenten zoals aangeven.
  • Fruit de bosui samen met paprika ongeveer 2 minuten in een wok. (en rode peper, optioneel).
  • Voeg tomaat toe en wok ongeveer 1 minuut mee.
  • Voeg dan de witte stukken van de gesneden paksoi erbij en schenk kokosmelk en sojasaus erbij. Roerbak maximaal 5 minuten.
  • voeg als laatste de groene delen van de paksoi toer en roerbak 1 minuut.
  • Proef en breng op smaak met zout en peper. Verdeel over twee borden en leg de kwarten ei erop.
  • Email deze pagina

    Print deze pagina

    Deel deze pagina