Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

homemade-pappardelle-with-king-oyster-mushrooms-and-preserved-lemon2

Pappardelle met oesterzwammen en peper

HOOFDGERECHT 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN.

Ingrediƫnten
4 runderbraadworsten
1 rode peper
1 el olijfolie
1 teen knoflook
300 g oesterzwammen
300 g (bij voorkeur verse) pappardelle pasta
75 g Pecorino Romano-kaas
20 g verse platte peterselie

Bereiding

  • Verwijder het vel van de worstjes en snijd in stukjes. Halveer de rode peper in lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd fijn. Scheur de oesterzwammen in stukjes.
  • Verhit de olie in een pan. Roerbak het vlees in 4 minuten bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 minuten.
  • Kook ondertussen de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
  • Rasp de kaas en hak de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer onmiddellijk. Lekker! .

Bron: Recipeguide

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina