Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Honey-Mustard-Recipe-1-1200

Honing-mosterd dressing

Dit is eigenlijk mijn favoriete dressing. Zoet en pittig, honingmosterd is super veelzijdig en werkt met een heleboel verschillende smaken. Dit recept is zo snel en gemakkelijk dat ik betwijfel of je het zelfs moet afdrukken.

Geschikt voor: Allerlei salades, kippenvingers dippen (zo lekker!), vlees marineren, enz.

Ingrediƫnten
60 ml dijonmosterd
60 ml honing
60 ml appelciderazijn
60 ml extra vierge olijfolie
1 tl zout
1/4 tl zwarte peper

Bereiding

  • Pak gewoon een pot met een goed sluitend deksel (bijvoorbeeld een inmaakpot met brede opening en een plastic dop ), gooi alle ingrediĆ«nten erin en schud tot ze goed gemengd zijn. Je kunt een keukenmachine of een blender gebruiken, maar dat hoeft niet als je van een dikkere dressing houdt.
  • Zet in de koelkast en laat het minstens 30 minuten mengen en op smaak komen, bij voorkeur 2 uur, voordat je het serveert.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina