Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

image

Geroosterde pistachemuesli met appel en vijg

Ontbijtrecept voor 6 porties
Bereidingstijd 45 min

Ingrediënten

500 gr havermout

120 gr geroosterde pistachenoten

150 gr ahornsiroop

30 gr maanzaad

30 gr sesamzaadjes

2 tl puur vanille-extract

1 tl gemberpoeder

½ tl fijn zout

melk, amandelmelk of yoghurt om te serveren

gesneden appels, om te serveren

gesneden vijgen, om te serveren

Bereiding

  • Verwarm de oven tot 180 ° c. Meng de havermout, pistachenoten, ahornsiroop, maanzaad, sesamzaad, vanille, gember en het zout in een grote kom. Schep op 2 omrande bakplaten, of ovenschalen. roer en draai de schalen een keer, tot ze goudbruin zijn, in18 tot 24 minuten.
  • Serveer de muesli met melk, amandelmelk of yoghurt, overgoten met gesneden appel en vijg.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina