Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd 30 min.
Ingrediënten
1 zoete ui, in 4 plakjes
4 zalmfilets
3 el chilisaus
1 el limoensap
1 eetlepel sesamolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 tl mosterdzaad
1 tl gehakte verse gemberwortel
1/2 tl zwarte sesamzaadjes
Gehakte verse munt
Geraspte limoenschil
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 ° C. Leg elke plak ui op een dubbele dikte van stevig aluminiumfolie (ongeveer 30 cm vierkant).Begin met zalm. meng de volgende zeven ingrediënten uit de lijst en lepel over de filets. Vouw het folie om het mengsel heen; vouw de randen om af te dichten.
- Leg ze op een bakplaat. Bekijk met een vork of de vis gemakkelijk in stukken uiteen valt, na 15-20 minuten. Pas op voor ontsnappende stoom bij het openen van de pakketten. Serveer met munt en limoenschil. Lekker met rijst naar keuze.