Over koken
en meer

Tijd om te eten
Tijd voor elkaar

Greek-Salad-Pinwheels-3

Griekse salade in tortilla

LUNCH VOOR 2 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 10 MIN.

Ingrediƫnten
2 grote tortilla’s
100 ml hummus, naar keuze
75 g feta, verkruimeld
1 tomaat, gehakt
50 g kalamata-olijven, ontpit en gehakt
100 g verse babyspinazie

Bereiding

  • Leg de tortilla’s op een snijplank. Verdeel de hummus gelijkmatig over elkaar. Verdeel de feta, tomaat, olijven en spinazie over de tortilla’s en bedek de tortilla’s volledig.
  • Gebruik je hand om de vullingen plat te maken en rol de tortilla’s dan stevig op. Leg ze met de naad naar beneden op de snijplank of op een bord.
  • Koel de tortilla’s 30 minuten of maximaal 2 uur in de koelkast (je kunt ze in plasticfolie wikkelen of ze onbedekt laten).
  • Haal de tortilla’s uit de koelkast en snijd elke tortilla in ongeveer 8 stukken.

Email deze pagina

Print deze pagina

Deel deze pagina